Hus & hem

Städfirma Stockholm – är det värt det?

Ibland har du inte tid för att dammsuga, avtorka dina vitvaror och rengöra badkaret. Kanske är du en större familj som inte har tid att storstäda varje helg eller bor du i en mindre lägenhet som snabbt blir smutsig. Att anlita en städfirma i Stockholms området ger dig ett skinande nytt hem med utmärkt service.

Tjänster – städfirma Stockholm

Det finns olika tjänster att välja på när du ska anlita en städfirma för hemstädning sundbyberg. Vill du ha städning på företag, flyttstädning eller hemstädning. I en regelbunden hemstädning ingår det ofta rengöring av köksytor och övriga köksredskap, dammsugning av golv och mattor, rengöring av speglar och golvlister. Dessa tjänster kan skilja sig beroende på vilken städfirma som anlitas. Städfirmor i Stockholm erbjuder också andra paket som Storstädning och flyttstädning där det ingår andra olika tjänster. För att veta vilket paket som passar bäst för dig är det viktig att söka upp det olika firmorna och jämföra. Det går också att få en skräddarsydd hemstädning. I den skräddarsydda hemstädning väljer kunden själv sina främsta behov och hur frekvent städning i hemmet ska vara.

Hemstädning pris

Hemstädning Stockholm kan variera i pris. Många företag erbjuder en provstädning för ett billigare pris. Pris på en hemstädning kan varierar allt från 89 kr/timmen till 175 kr/timmen. Vissa företag har ett fast pris och andra ett mer rörligt pris beroende på hur stor boytan är. Eftersom det finns ett antal städfirmor i Stockholm är det alltid bäst att be om offert för att sedan jämföra. Genom att jämföra det olika städfirmorna kan du hitta det paket som passar just ditt hem bäst. Det går också bra att boka in ett möte med det flesta företag där ni kan diskutera specifika behov ansikte till ansikte. När du ska anlita företaget du har valt, kan du enkelt göra det via deras hemsida. Många gånger erbjuds också flyttstädning stockholm till humana priser, så kolla efter det innan du städar själv.